перейти на сайт>>

Контрольна робота з правознавства

ID роботи: 3908
Тип роботи:
Об'єм: 19 стор.
Вартiсть: 25 грн.


Змiст:

34. Цілі та види кримінальних покарань та звільнення від них

67. Порядок пред’явлення позову, оскарження і перегляд рішення суду

Задача 48

Під час прибирання підсобного приміщення магазину на прибиральницю Захарчук звалились ящики з продуктами, складені вздовж стіни. Від удару по голові, який призвів до травми, Захарчук тривалий час знаходилась в лікарні на лікуванні. Після виходу з лікарні вона була визнана інвалідом в результаті загострення гіпертонічної хвороби. На прохання Захарчук видати їй акт про нещасний випадок, адміністрація відмовила, пославшись на те, що вона до цього випадку також страждала гіпертонічною хворобою, і, що часткова втрата працездатності сталася через це захворювання, а не внаслідок одержаної травми.

Чи повинна адміністрація задовольнити прохання Захарчук? Якими є правила складання актів про нещасні випадки, пов'язані з виробництвом.

Задача 99

Крановщиця М. звернулась в суд з позовом про поновлення на роботі й оплаті вимушеного прогулу. З матеріалів справи вияснилось, що М. вагітна (про що повідомила дирекцію та профком), однак це не було прийнято до уваги й при відсутності виключних обставин вона все ж таки була звільнена, хоч була можливість переводу м. на більш легку роботу.

Чи є в даному випадку підстави для матеріальної відповідальності посадових осіб і якщо є то в-якому порядку і розмірі вона може бути стягнена? Які органи мають право розглядати позов про поновлення на роботі й оплаті вимушеного прогулу?

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: