перейти на сайт>>

Мовний портрет Наталки Сняданко

ID роботи: 3561
Тип роботи:
Об'єм: 23 стор.
Вартiсть: 120 грн.


Змiст:

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНІ КУЛЬТИВОВАНІ ДЕТАЛІ В ПРОЗІ НАТАЛКИ  СНЯДАНКО

1.1.  Формування нової особистості в сучасній українській літературі ХХІ ст.

1.2. Найвиразніші клейноди художності Н. Сняданко

РОЗДІЛ 2. АТРИБУТИВНІ ОЗНАКИ ПРОЗОВИХ ТЕКСТІВ НАТАЛКИ СНЯДАНКО

2.1. Наративні особливості художньої прози Н. Сняданко

2.2. Твори Наталки Сняданко – задум  нової генерації

Висновок

Список літератури



Висновок:

З кожною новою книжкою Наталка  Сняданко незмінно сприймається читачем  як сучасний (за манерою, стилем, характером погляду й звучанням слова) письменник.

Найцікавіший і найплідніший напрямок у нашому сучасному літературознавстві займає проза Сняданко, яка  дедалі помітніше бере на себе місію  розгребти гори брехні, які залишені  у спадок минулим століттям, бо не розгрібши їх, неможливо збагнути, що відбувається з людиною в світі сьогоднішньому. Коли Н. Сняданко впорядковує текст, вона зазвичай впорядковує культуру незчисленних деталей, які його  й виформовують; коли вона зосереджує погляд на персонажеві, то її насамперед цікавлять його передісторії, виписані настільки деталізовано, що стає зрозуміло: ці історії, які передують основній дії, для неї набагато насиченіші, семантичніші, інформативніші, ніж виклад того, що могло стати або принаймні вважатися за основні події.

Наталка Сняданко уміє поставати інакшою, несподіваною, шокуюче динамічною та інтелектуально епатажним митцем, який спроможний рішуче відкидати й позбуватися звичних, тривіальних і банальних форм, а натомість пропонувати нову якість та парадигматику мисленнєвого побуту.

Наталка Сняданко захоплює своєю внутрішньою свободою. Здається, вона настільки відважна, що пише тільки так, як їй хочеться. Вона розповідає своє. І тому ми сідаємо, замовкаємо і слухаємо…..


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: