перейти на сайт>>

Проблема адаптації зарубіжного досвіду організації державної служби до умов України

ID роботи: 867
Тип роботи:
Об'єм: 27 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ
1. Зарубіжний досвід підготовки державно-управлінських кадрів та шляхи його адаптації в Україні
2. Моделі зарубіжної державної служби
3. Види державної служби
4 Зарубіжний досвід здійснення контролю в органах державної влади
Висновок
Список використаних джерел



Висновок:

Зарубіжний досвід підготовки й удосконалення професійної кваліфікації управлінських кадрів заслуговує на увагу аналогічних українських навчальних закладів, тож не має залишитися поза увагою національного досвіду підготовки фахівців сфери управління державними справами.

Аналіз стану підготовки державних службовців у Європі підтверджує також зростання ролі політичних та професійних міжнародних організацій у підготовці державних службовців. Міжнародні організації - Рада Європи, Європейський Союз, Організація Європейського співробітництва і розвитку - забезпечують країни потрібною інформацією, здійснюють значну фінансову підтримку та порівняльні дослідження в галузі управління.

Професійне навчання державних службовців розглядається як одне з першочергових завдань, без розв’язання якого неможливо забезпечити ефективність суспільно-політичних перетворень, зробити реальним входження України до спільноти провідних європейських держав.

Не підлягає сумніву, що від професійної компетентності, моральності, бажання до самовдосконалення і службового зростання кадрів залежать динамізм і успішність проведення реформ в Україні. Нові реалії вимагають від управлінців усіх рівнів уміти знаходити нестандартні рішення, відстоювати свої погляди, бути гнучкими, комунікабельними. Їм мають бути притаманні незалежність суджень, громадська мужність, почуття власної гідності.

Підконтрольність органів влади народу являється невід’ємною цінністю демократичної форми організації суспільства. Досвід розвинених країн світу свідчить, що зміни законодавства через покращення ставлення до виконання службових обов’язків, підвищення свідомості та відповідальності державних службовців за виконавську дисципліну суттєво впливають на рівень виконання нормативно-правових актів.

Перспективи подальших наукових досліджень та адаптації зарубіжного досвіду здійснення контролю у сфері державного управління до умов України мають бути зосереджені на аналізі залучення громадськості до контролю за державно-управлінською діяльністю.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: