перейти на сайт>>

Сучасний асортимент і якість трикотажної білизни

ID роботи: 1986
Тип роботи:
Об'єм: 31 стор.
Вартiсть: 60 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1. Стан виробництва і продажу трикотажної білизни в Україні

Розділ 2. Класифікація та характеристика асортименту трикотажних виробів

2.1. Прейскурантна класифікація

2.2. Стандартна класифікація

2.3. Наукова класифікація

Розділ 3. Вимоги до якості трикотажних виробів

Розділ 4. Аналіз асортименту

Розділ 5. Контроль якості трикотажної жіночої білизни на підприємстві „Ніка”

Висновки

Література



Висновок:

Традиційно розвинена в Україні ще за часів Радянського Союзу швейна галузь легкої промисловості у роки ринкових перетворень зазнала значних змін. За період  1991-2003 рр. виробництво важливих видів продукції скоротилось більш як у 10 разів, а за окремими видами продукції – у 20 разів. І хоча за останні 2-3 роки склалась певна позитивна тенденція сталого зростання виробництва швейної продукції, його загальний рівень залишається все ще порівняно низьким, порівняно з дореформеними часами. За різними оцінками, понад 60% продукції, що реалізується в торгівлі, є продукцією іноземного походження. Неможливість підприємств швейної промисловості України протистояти на внутрішньому ринку тиску цієї продукції за умов низької платоспроможності населення, значною мірою спонукало швейні підприємства до роботи на давальницькій сировині.

Таким чином, працює і фірма „Ніка”, для якої давальницька сировина є домінуючим чинником, що характеризує структуру виробничої програми підприємства. Цей чинник дає можливість вільного доступу до прогресивних технологій, методів управління, організації праці і таке інше, можливість проведення технічного переоснащення виробництва за сприяння контрагентів, збереження виробничого та кадрового потенціалу швейної галузі.

Надзвичайно велике значення має якість трикотажних виробів виробів у питанні його успішного продажу та експорту за кордон. З цією метою на фірмі „Ніка” створюються системи якості та проводиться сертифікація продукції, що відповідає міжнародним нормам та правилам.

Дослідження якості давальницької сировини, яку отримує фірма „Ніка” дало змогу зробити висновок, що тканини з яких виготовляють трикотажні вироби відповідають за якісними показниками документам які їх супроводжують.

 


Пропозиції

 

Держава створює сприятливі умови для збільшення обсягів експортно-імпортних операцій шляхом створення максимально вигідних умов для експорту, таких, як відміна експортного мита, акцизного збору, податку на додану вартість. Спрощення митних процедур, регламентованість митного оформлення, дозволяє скоротити час на його проведення, прискорити товарообіг.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: