перейти на сайт>>

Характеристика структури та розвитку підприємств ресторанного господарства в Болгарії

ID роботи: 1869
Тип роботи:
Об'єм: 25 стор.
Вартiсть: 100 грн.


Змiст:

Вступ
1. Ресторанне господарство Болгарії: загальна характеристика та значення у туристичній індустрії
1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства
1.2. Місце та роль ресторанного господарства в індустрії туризму
1.3. Фактори впливу на розвиток ресторанної галузі Болгарії
ІІ. Стан ресторанного господарства на сьогодні та перспективи розвитку в Болгарії
2.1. Організаційно-економічна оцінка функціонування підприємств харчування на ринку туристичних послуг Болгарії
2.2. Загальна характеристика ресторанного господарства Болгарії на сучасному етапі
2.3. Структура ресторанного господарства
Висновок
Перелік використаної літератури



Висновок:

Ринковій економіці притаманна розвинена інфраструктура сервісу, складовою якої є ресторанне господарство. В Болгарії в останні роки набуває розвитку цей вид економічної діяльності, що обумовлено його високою інвестиційною привабливістю. В умовах динамічної ринкової коньюктури ефективне функціонування підприємств ресторанного господарства залежить від методології обліку діяльності, адекватної економічним реаліям та спрямованої на забезпечення внутрішніх потреб управління. До того ж, є необхідність посилення контролю за діяльністю підприємств ресторанного господарства, оскільки це пов’язано із впливом на здоров’я населення якості продукції цих підприємств.
Це зумовлює необхідність оновлення методології бухгалтерського обліку в сфері ресторанного господарства як складової системи управління.
Ресторанне господарство складається із підприємств, що характеризуються різними типами спеціалізації, поєднують функції виробництва, торгівлі та організацію споживання.
Механа – національні ресторани – щовечора наповнюються радістю й енергією, яку випромінюють життєрадісні болгари. Позитивних моментів у відпочинку на території Болгарії багато і взимку, і влітку. Це співвідношення ціни і якості послуг, відсутність мовного бар’єру і географічна близькість.
Крім підприємств ресторанного господарства в цій сфері функціонують і заклади та підрозділи харчування в структурі промислових, сільськогосподарських підприємств та бюджетних установ. Відтак, особливої актуальності набувають дослідження, спрямовані на розробку системи обліку з урахуванням специфіки даного виду економічної діяльності та з метою забезпечення інформаційних запитів як внутрішніх, так і зовнішніх користувачів, що зумовлює необхідність системного підходу до її розробки.
Кухня Болгарії виділяється особливим пікантним смаком, гострими приправами, достатком овочів і пристрастю до відкритих вогнищ і глиняного посуду. Варто спробувати "кебаб" (м'ясо на рожні), "кебабче" (смажені м'ясні ковбаски), "гювеч" (тушковане м'ясо з картоплею й овочами), "каварму" (блюдо з м'яса із грибами, луком і картоплею), болгарський суп "таратор" і "баницу" - пиріжки з листкового тесту із бринзою.
Безліч найрізноманітніших блюд з морепродуктов напевно не залишать байдужими всіх без винятку аматорів і цінителів рибного філе, приготовленого на грилі або вугіллях, цілком засмажена риба з костями або без, різноманітні рибні асорті.


Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: