Тип роботи: Дипломная
Об'єм: 85 стор.
Вартiсть: 300 грн.
Змiст:
Вступ
Розділ 1 Аналітичний огляд літератури
1.1 Стан ринку кисломолочного сиру
1.1.1. Аналіз світового виробництва досліджуваного товару
1.1.2. Аналіз світової торгівлі
1.1.3. Аналіз українського ринку товару
1.1.4. Аналіз попиту та споживання
1.1.5. Аналіз цін на сир в Україні
1.2 Сучасний асортимент та класифікація кисломолочного сиру
1.2.1. Місце кисломолочного сиру в загальній класифікації сиру
1.2.2. Асортимент кисломолочного сиру
1.2.3. Класифікація кисломолочного сиру
1.3 Вимоги до якості кисломолочного сиру
1.3.1. Органолептичні показники якості кисломолочних сирів
1.3.2. Фізико-хімічні показники якості кисломолочних сирів
1.3.3. Мікробіологічні показники кисломолочного сиру
1.3.4. Вміст токсичних елементів у кисломолочному сирі не повинен перевищувати гранично допустимих рівнів, зазначених у таблиці 1.5.
Розділ 2 Характеристика об’єкта та методів дослідження
2.1 Аналіз асортименту кисломолочного сиру
2.2 Характеристика об’єкта дослідження
2.3 Характеристика методів дослідження
Розділ 3 Експертиза кисломолочного сиру
3.1 Філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» Групи компаній «Молочний Альянс
3.2 Організація проведення експертизи партії кисломолочного сиру
3.3 Проведення експертизи партії кисломолочного сиру
3.2.1. Маркування та пакування
3.2.2. Лабораторні дослідження
3.4 Оформлення результатів експертизи партії кисломолочного сиру
Розділ 4 Митне оформлення партії кисломолочного сиру
4.1 Класифікація кисломолочного сиру для митних цілей
4.2 Укладання зовнішньоекономічного договору купівлі-продажу партії кисломолочного сиру
4.3 Аналіз пакету документів, що поданий до митного оформлення партії кисломолочного сиру
4.3.1. Порядок митного оформлення кисломолочного сиру
4.3.2. Документи для митного оформлення кисломолочного сиру
4.3.3. Нарахування митних платежів
Розділ 5. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях
5.1 Аналіз умов праці на підприємстві
5.2 Санітарна підготовка виробництва
5.2.1. Санітарна підготовка персоналу
5.2.2. Підготовка мийних та дезінфікуючих засобів
5.2.3. Підготовка виробничих приміщень
5.3 Забезпечення безпеки праці під час виконання основних видів робіт
5.4 Стан захищеності об’єкта господарювання від надзвичайних ситуацій
Висновки
Перелік джерел посилань
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com